2 persoons 1
2 persoons 2
2 persoons 3
2 persoons 3

2 persoonskamer (medium):, Heeten, Nederland

Beste gast, Gasthof de Tukkel heet u van harte welkom. Wij kijken uit naar uw komst en wensen u een fijn verblijf.


De tweepersoonskamer is zeer geschikt om een aantal nachten te verblijven, bijvoorbeeld als u in de omgeving gaat fietsen of wandelen. U heeft een standaard tweepersoonsbed, een tafel met drie stoelen en een schemerlampje. Uw kleding kunt u ophangen in de inbouwkast voorzien van kleerhangers. Aan beide zijden van het bed staat een nachtkastje met lamp. De kamer heeft een dakraam met verduisteringsgordijn. Bij aankomst is uw bed opgemaakt met vier comfortabele kussens, twee aparte dekbedden en een sprei. U deelt de grote badkamer met toilet, met de gasten die er op dat moment logeren. Wij leggen voor de gasten ook een gastenpakketje neer met shampoo, tandpasta en verfrissingsdoekjes. Houd er wel rekening mee, dat u geen gebruik kunt maken van de keukenfaciliteiten.

Het sfeervolle pand uit 1925 ligt in het centrum van het mooie en levendige Sallandse dorpje Heeten. Het huis heeft dubbel glas, waardoor het binnen rustig en warm is. U kunt kiezen uit drie kamers. Een 1- en twee 2-persoonskamers zijn beschikbaar, met beddengoed en linnen. Er is een moderne badkamer met douche, wastafel en toilet tegenover de kamers en beneden is er een extra toilet.


Beneden is een gezellige eet- en woonkamer in klassieke stijl, waarvan u op ieder moment gebruik kunt maken om te eten, televisie te kijken of een kopje koffie te zetten. Hier staan een combi magnetron, een eenvoudig gevulde koelkast, broodrooster, fruitpers, waterkoker, koffiezetapparaat, Senseo e.d. U gaat voor ontbijt en lunch uw eigen gang, u kunt van alles uit de koelkast en de buffetkast gebruik maken. Houd er rekening mee, dat u geen gebruik kunt maken van de keukenfaciliteiten.


In de tuin achter het huis zijn drie zitjes. Uw hond(en) zijn van harte welkom, ook wanneer u hondensport beoefend. Wij hebben meerdere benches waarvan u gebruik kunt maken. Op verzoek kunt u bij een nabijgelegen hondensportvereniging, een (IGP) training meedoen, ook als u wilt speuren. Bij aankomst zetten wij vast een traktatie neer voor uw hond, zodat ook hij of zij zich thuis voelt.

Foto´s van 2 persoonskamer (medium):

Ligging van 2 persoonskamer (medium):

De faciliteiten van 2 persoonskamer (medium):

Huisdier toegestaan Magnetron Terras
Wi-Fi Senseo Centrale verwarming
Tuinset Koffiezetapparaat Koelkast
Hang- Legkast Rookvrij Vriesvak in koelkast
Linnengoed (betaald)  Slaapkamer 1e verdieping appartement

In de omgeving van 2 persoonskamer (medium):

Zoover score van 2 persoonskamer (medium):

Heeten is een klein maar zeer levendig dorp aan het Overijssels kanaal, je kunt er heerlijk wandelen, fietsen, kanovaren of paardrijden. De mensen zijn gemoedelijk en iedereen groet elkaar bij het voorbijgaan.


Op korte afstand van de Tukkel, ligt het Overijssels Kanaal, het landgoed de Zonnebergen en het unieke Boetelerveld, een prachtig heidegebied. Voor de vogelaar, de botanist en de fotograaf een interessante omgeving.

Prijzen

Geldig van 1-9-2020 tot 1-9-2021

 

Standaard prijs per kamer per nacht, incl sleutelgebruik, linnen, handdoeken, ontbijtbuffet, internet en eindschoonmaak, incl. BTW:

1 persoonskamer: ma-vr/weekend

47,50/52,50 euro

2 persoonskamer (medium): ma-vr/weekend

69,50/72,50 euro

2 persoonskamer (groot): ma-vr/weekend

79,50/81,50 euro

 

Standaard prijs per kamer per midweek (ma-vr) en weekend (vr-ma), incl sleutelgebruik, linnen, handdoeken, ontbijtbuffet, internet en eindschoonmaak, incl. BTW:

1 persoonskamer: midweek/weekend

180/150 euro

2 persoonskamer (medium): midweek/weekend

265/205 euro

2 persoonskamer (groot): midweek/weekend

305/235 euro

 

Standaard prijs per kamer per week (7 nachten)  incl sleutelgebruik, linnen, handdoeken, ontbijtbuffet, internet en eindschoonmaak, incl. BTW:

1 persoonskamer:  week (7 nachten)

325euro

2 persoonskamer(medium):  week (7 nachten)

475  euro

2 persoonskamer (groot):  week (7 nachten)

545  euro

 

Faciliteiten diversen:

Hond per nacht

8 euro.

Bench gebruik per verblijf 

5 euro.

Gebruik kluis per verblijf

8 euro. 

 Vers  linnenpakket, per persoon

3,50 euro.

Vers beddengoed, per persoon

4,50 euro.

Vulling koelkast lunch, per persoon per dag

3 euro.

Alle kamers zijn inclusief gebruik internet/WiFi, badkamer, toiletten, woonkamer en daarin aanwezige faciliteiten (koelkast, Senseo, koffiezetapparaat, waterkoker, broodrooster, fruitpers, televisie). Inclusief 1 set beddengoed en 1 setje linnen. Inclusief dagelijks ontbijtbuffet, wat zelf kan worden gepakt uit de koelkast.

Per gast wordt 1 euro per nacht in rekening gebracht voor toeristenbelasting. Deze wordt afgedragen aan de gemeente.

Per boeking wordt 7,35 euro administratie kosten in rekening gebracht.