OVER DE LOCATIE

In 1925 werd op de fundamenten van een bestaand pand, het huidige woonhuis gebouwd. Er staat zelfs nog een originele muur uit die tijd met een oud stalraam. Tegenwoordige heeft het gehele pand dubbel glas, waardoor het rustig en warm is in huis. U kunt kiezen uit drie kamers, voor 1 of 2 personen. In de tuin achter het huis zijn diverse zitjes, waar u de gehele dag heerlijk en overdekt kunt genieten.

Een 1- en twee 2-persoonskamers liggen op de eerste verdieping. Deze zijn beschikbaar met beddengoed en linnen. Er zijn twee moderne badkamers gelegen tegenover de kamers, beide met verwarming, douche, wastafel en toilet. Ook beneden is er een modern toilet. De bedden en matrassen worden door de gasten geprezen en worden na iedere gast, verfrist met natuurlijke geuren.

Beneden is een gezellige eet- en woonkamer, waarvan u op ieder moment gebruik kunt maken. Koffie- en thee, een combi magnetron, een eenvoudig gevulde koelkast, broodrooster, fruitpers, waterkoker, koffiezetapparaat,  Senseo e.d. zijn aanwezig.  U kunt gebruik maken van ontbijt- en lunchbuffet en voor een heerlijk diner is er tegenover de Tukkel een prima restaurant.  Wij serveren geen ontbijt op een bepaalde tijd, u kunt zelf uw dag indelen. Uit de antieke buffetkast kunt u gebruik maken van het serviesgoed uit de vorige eeuw.

Er is gratis WiFi en interactieve televisie in de woonkamer. Wij proberen het huis is stijl te houden en tevens te voorzien van moderne gemakken.

Wij vragen uw medewerking om binnen niet te roken. Rookmelders zijn in iedere kamer geïnstalleerd en brandblussers hangen op iedere verdieping. Er zijn twee nooduitgangen aangeven, die u ten allen tijde van binnenuit kunt openen.

Uw hond(en) zijn van harte welkom, ook wanneer u hondensport beoefend. Wij hebben meerdere benches waarvan u gebruik kunt maken. Op verzoek kunt u bij een nabijgelegen hondensportvereniging, een (IGP) training meedoen, ook als u wilt speuren. Inlichtingen bij de host!