ONZE KAMERS

De eenpersoonskamer is gelegen aan de voorkant van de gasthof. De kamer is licht met een groot openslaand raam en heerlijk rustig. Gasten beoordelen het bed als comfortabel en ontspannend. Voor een enkele nacht, maar ook voor een langer verblijf geschikt. Een schrijftafel met stoel zijn tot uw beschikking en een ventilator staat naast uw bed om koelte of warmte te geven. Naast het bed treft u een ladekastje aan met een bedlampje en een stekkerdoos. Uiteraard krijgt u bij iedere boeking de voordeur- en de kamersleutel, zodat u zelf in uit kunt lopen wanneer u wilt. De kamer is aan het einde van de gang naast de badkamer met toilet.

De medium tweepersoons kamer is gelegen aan de zijkant van de gasthof. Het is een ruime kamer met een dakraam. Zachtjes wordt u door de ochtendzon gewekt. Een antieke spiegel en schilderijen geven de kamer een aangename en authentieke uitstraling. Een Biedermeier tafel met stoelen maakt de ambiance compleet. Ook hier kunt u gebruik maken van warme of koele luchtventilatie. Een hangkast met kleerhangers en een plank boven in, bieden ruimte voor uw kleding. Naast iedere slaapplaats staat een nachtlampje en er staat een schemerlamp op tafel. 

De grote tweepersoons kamer is gelegen op een hoek van de gasthof en heeft twee dakramen en een openslaand raam.  Ook hier zijn tafel en stoelen aanwezig en zijn twee ingebouwde kasten met hang en leggedeelte. Ideaal voor een wat langer verblijf. Het grote bed is comfortabel en ruim. 

Buiten kunt u op meerdere plaatsen in de tuin zitten, ook overdekt.

Fietsen kunt u meenemen en of aan de achterzijde veilig en overdekt wegzetten.

Extra dekens zijn voor binnen en buiten altijd voorhanden.

Bij ieder verblijf hoort een gastpakketje met badspulletjes, zoals tandpasta en verfrissingsdoekjes. 

De gratis WiFi code vindt u voorin het blauwe boekje op tafel in de woonkamer, tevens de code voor interactieve televisie. 

Uw hond(en) zijn van harte welkom en ook voor hen is een voederstandaard en een doosje hondenkoekjes voorhanden. Als u van een bench gebruik wilt maken, zetten we die voor u klaar. De hond kan mee op de kamer, eventueel in de bench. Wij stellen het op prijs als u rekening houdt met de andere gasten, als u de hond los hebt in huis of in de tuin. Vraag mij gerust of u met uw IGP-sporthond een training kunt bijwonen van de NRC Rottweilerwerkgroep Salland. We trainen op zondag en woensdagavond. 

In het pand treft u schilderijen aan, spiegels, antieke borden, koper, tin en diverse andere klassieke voorwerpen, alle uit de verzameling van mijn familie. Er is een grote bibliotheek voorhanden, met boeken in diverse talen, voor die zeldzame druilerige dagen. In Heeten regent het in verhouding met de rest van Nederland een stuk minder.

In de Tukkel kunt u grotendeels uw eigen gang gaan. Uiteraard ontvang ik u op uw eerste dag en zal u wegwijs maken. U ontvangt de sleutel van uw kamer en van de voordeur, zodat u vrij bent om te komen of gaan wanneer u wilt. Ik vind het wel prettig, van te voren te weten hoe laat u aankomt, zodat ik uw komst optimaal kan voorbereiden.

In de nabije toekomst gaan wij een badhuis aanleggen, met warm bubbelbad, sauna en een zonnewei. Voor onze gasten zal dit een stukje extra luxe betekenen!